autor:

Bolohan Ela

» » Supe de legume

CIORBA DE CARTOFI

Autor: Bolohan Ela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bolohan Ela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
500-600 g cartofi morcov patrunjel telina o ceapa de marime mijlocie 3 linguri de ulei bors zeama de castraveti suc de rosii zeama sau sare de lamaie sau otet leustean tarhon telina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 minute pana cand se moaie,fara se se zdobeasca,apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust.Vara,se pun o data cu cartofii,un ardei si o rosie,taiate in felii.Pentru aroma,se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.Tarhonul ii da un gust foarte bun.Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul

77 voturi    20 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Tocati toate legumele mai putin cartofii si puneti-le la calit putin in cele 3 linguri ulei. Nu prea

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500-600 g cartofi morcov patrunjel telina o ceapa de marime mijlocie 3 linguri de ulei bors zeama de castraveti suc de rosii zeama sau sare de lamaie sau otet leustean tarhon telina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE