Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 minute pana cand se moaie,fara se se zdobeasca,apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust.Vara,se pun o data cu cartofii,un ardei si o rosie,taiate in felii.Pentru aroma,se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.Tarhonul ii da un gust foarte bun.Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii