Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 minute pana cand se moaie,fara se se zdobeasca,apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust.Vara,se pun o data cu cartofii,un ardei si o rosie,taiate in felii.Pentru aroma,se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.Tarhonul ii da un gust foarte bun.Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii