Scarita sau orice alta afumatura, o portionam si o punem la fiert.
Intre timp curatam cartofii si ceapa verde ( o taiem marunt oblic). Cartofii dupa ce ii spalam , ii taiem cuburi.
Cand scarita este aproape fiarta adaugam legumele,cimbrul, pasta de gogosari, sare,piper si apa necesara si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand toate sunt fierte adaugam zeama de varza dupa gust( mai multa sau mai putina) si lasam sa mai dea un clocot.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Cine doreste poate pune smantana.
Va recomand sa serviti ciorba alaturi de o ceapa rosie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/01/ciorba-de-cartofi-cu-afumatura-si-zeama.html
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii