Se pune fasolea la fiert si dupa ce a dat in doua clocote se arunca apa si se pune din nou la fiert. Sfecla se da pe razatoarea cu gauri mari sau se taie cubulete. Sfecla si ceapa se pun la fiert odata cu fasolea. Dupa aceea se pune si restul de zarzavat. Se acreste cu rosii sau cu bors. Deasupra se pune leustean tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii