autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole lata galbena

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg fasole galbena, -2-3 morcovi, -3 linguri faina, -ulei, -1 ceapa, -bulion, -otet(sare de lamaie), -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert in apa clocotita si se pun si morcovii taiati bucatele mici (bastonase). Cand au fiert se face un rantas din 3 linguri de faina, ulei si ceapa tocata marunt. Se adauga bulion. Se completeaza cu apa, apoi se adauga in oala de fasole. Daca este necesar se mai pun dupa gust: bulion, otet, patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole lata galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg fasole galbena
  • -2-3 morcovi
  • -3 linguri faina
  • -ulei
  • -1 ceapa
  • -bulion
  • -otet(sare de lamaie)
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
bors de crap