autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de fasole verde

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
1 kg de fasole verde (eventual congelata), 2 morcovi, 2 radacini de patrunjel (sau una de patrunjel si una de pastarnac), un ardei (congelat), 2-3 rosii (congelate), sare, smantana, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cubulete sau rotocoale subtiri, ardeiul se taie cubulete iar rosiile la fel. Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin. Se adauga apa si se pune la fiert. Pana da in clocot, se alege fasolea, se curata, se rupe bucati si se spala. Daca este congelata, aceste operatiuni nu mai trebuie facute, fiindca fasolea este pregatita. Cand zarzavatul a inceput sa clocoteasca, se pune si fasolea la fiert si se lasa sa fiarba cam o jumatate de ora. Se acreste cu bulion sau cu otet. Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde (eventual congelata)
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel (sau una de patrunjel si una de pastarnac)
  • un ardei (congelat)
  • 2-3 rosii (congelate)
  • sare
  • smantana
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura