Morcovii si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cubulete sau rotocoale subtiri, ardeiul se taie cubulete iar rosiile la fel. Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin. Se adauga apa si se pune la fiert. Pana da in clocot, se alege fasolea, se curata, se rupe bucati si se spala. Daca este congelata, aceste operatiuni nu mai trebuie facute, fiindca fasolea este pregatita. Cand zarzavatul a inceput sa clocoteasca, se pune si fasolea la fiert si se lasa sa fiarba cam o jumatate de ora. Se acreste cu bulion sau cu otet. Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii