Se curata, spala gaina, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 5 litri timp de 3 ore (se pot pune in cratita si cat mai multe tacamuri de inox pentru a fierbe mai repede). In timpul fierberii se indeparteaza spuma.
Se spala si se taie legumele astfel:
- ardeiul si gogosarul se taie fidea
- cartoful se taie cubulete
- morcovul se taie semirondele subtiri
- verdeata se toaca cu un cutit
Dupa 2 ore de fiert se agauga cepele intregi (fara coaja), iar cand incep sa se desfaca se scot si se scurg si se adauga in cratita legumele si verdeata, mai putin cartoful.
Cand sa fiert morcovul se adauga piperul, sare, cuburile delicat, cartofii si pastele, iar cand da in clocot se toarna borsul si eventual se completeaza cu apa, si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii.
Dupa ce ati oprit focul presarati patrunjel verde deasupra si pune-ti capacul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii