- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare
- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se amesteca cu ciorba dupa ce s-a linist vreo 15 minute
- deasupra se pune verdeata tocata marunt
- se serveste in farfurie cu o lingura de smantana

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii