Ciorba de legume cu vitel

Timp pregatire
90 minute
Ciorba de legume cu vitel

Ingrediente

  • 250 gr carne de vitel
  • 3 morcovi mai mari
  • 3 buc patrunjel radacina
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie ardei rosu gras
  • 2 felii ardei verde gras
  • o mana de mazare verde
  • 5-6 cartofi mici
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare de mare
  • un pic de piper
  • 3 linguri pasta de gogosari
  • 250 ml suc de rosii
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Curatam si spalam bine legumele. Pornim aparatul selectam functia "fry" si programam pe 15 minute. Punem uleiul in vasul de la aparat si adaugam carnea de vitel taiata cubulete mici.

In timp ce se caleste putin carnea adaugam pe rand in timp ce le tocam ceapa si ardeiul. Apoi una dupa alta morcovul taiat rondele, patrunjelul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. La final punem o mana de mazare congelata sau proaspata.

Toate astea au durat 15 minute.

Punem apa calda in vas pana la indicatorul maxim ( aprox 2300 ml apa), adaugam pasta de gogosari si sarea si inchidem capacul.

Selectam functia "stew" - 1 ora. Dupa ce s-a scurs acest timp adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt, presaram putin piper si mai pornim aparatul 10-15 minute.

Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam patrunjelul verde tocat si lasam aparatul pe 'keep warm' pana servim. Sau daca nu servim atunci putem sa il oprim de tot si sa scoatem aparatul din priza.

Reteta pregatita de Timea, @timeaioo.blogspot.ro cu Philips Multicooker.

Servim ciorba calda cu un ardei iute sau/si cu smantana daca doriti, desi acum, vara, preferam mancarurile cat mai usoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise