Curatam si spalam bine legumele. Pornim aparatul selectam functia "fry" si programam pe 15 minute. Punem uleiul in vasul de la aparat si adaugam carnea de vitel taiata cubulete mici.
In timp ce se caleste putin carnea adaugam pe rand in timp ce le tocam ceapa si ardeiul. Apoi una dupa alta morcovul taiat rondele, patrunjelul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. La final punem o mana de mazare congelata sau proaspata.
Toate astea au durat 15 minute.
Punem apa calda in vas pana la indicatorul maxim ( aprox 2300 ml apa), adaugam pasta de gogosari si sarea si inchidem capacul.
Selectam functia "stew" - 1 ora. Dupa ce s-a scurs acest timp adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt, presaram putin piper si mai pornim aparatul 10-15 minute.
Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam patrunjelul verde tocat si lasam aparatul pe 'keep warm' pana servim. Sau daca nu servim atunci putem sa il oprim de tot si sa scoatem aparatul din priza.
Reteta pregatita de Timea, @timeaioo.blogspot.ro cu Philips Multicooker.
Servim ciorba calda cu un ardei iute sau/si cu smantana daca doriti, desi acum, vara, preferam mancarurile cat mai usoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii