Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.
-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii