autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2016

Ingrediente
1 kg oase de porc, o ceapa mare, un morcov, ardei gras(congelat), telina(congelata), o mana fasole verde( congelata), 2 cartofi, 200 g rosii pentru iarna, 700 ml zeama de varza(sau dupa gust), sare, leustean, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.


Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea de pe oase , adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa aptoximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.
Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza

Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza

Se spala carnea ,se pune intr-o oala ,se acopera cu apa ,se sareaza si se da la foc. Cand incepe

7 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE IEPURE

CIORBA DE IEPURE

Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede. Se pune la fiert la foc

13 voturi    3 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • o mana fasole verde( congelata)
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de vacuta cu legume