Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele.
Intre timp, se amesteca in carnea tocata oul,sarea, piperul,jumatate din cantitatea de orez,o legatura de patrunjel tocat marunt,o ceapa rasa si boiaua de ardei. Din compozitia obtinuta,se fac bilute,care se pun in palma udata cu apa rece si se rotunjesc. Se pun in supa clocotita, impreuna cu orezul ramas si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca o jumatate de ora. Inainte cu 1-2 minute inainte de a opri focul, se pune o legatura de patrunjel tocat marunt si zeama de lamaie (patrunjelul se poate pune si la final, direct in farfurii).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii