autor:

A n d r e e a

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: A n d r e e a (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: A n d r e e a (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2012

Ingrediente
apa, 1 kg carne tocata vita + porc, 2 cepe, 1 morcov, piper, sare, bors, patrunjel, bulion, 2 oua, 1-2 mani de orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune, intr-o cratita mai mare, apa la fiert. Se taie cubulete 1 ceapa si morcovul si se pun in oala.

Perisoarele:

Intr-un castron se pune carnea, se taie cealalta ceapa cubulete, se pun oulele, piper, sare, patrunjel tocat si orezul. Se amesteca bine.

Se fac perisoare (mai mari sau mai mici -mie imi plac perisoarele mici:D- dupa gustul fiecaruia). Se pun in oala. Cand incep sa fiarba or sa iasa la suprafata. Se lasa sa fiarba.

Mai pe la sfarsit se adauga 2-3 linguri de bulion, se pune sare (dupa gust), si o mana de orez daca vreti(mie nu-mi place cu orez asa ca nu am pus:D -vedeti sa nu puneti prea mult orez ca sa nu se ingroase prea mult).

Se fierbe fierbe borsul (daca e lichid) si se acreste dupa gust sau se adauga Bors Magic (praf).

Mai lasati sa dea in 2-3 clocote si pe urma e gata (mai bine gustati dintr-o perisoara si vedeti daca e fiarta).

Se serveste cu patrunjel pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare.

33 voturi    9 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de A n d r e e a
Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie

Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie in care s-a dizolvat praful

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un castron punem galbenusurile, adaugam 100 g zahar pudra, cele 2 pliculete de zahar vanilinat

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu ness si bezea

Prajitura cu ness si bezea

Punem 6 galbenusuri intr-un bol si le batem pana se omogenizeaza. Punem 6 albusuri intr-un castron

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan a'la grec ! Un deliciu !!!