Se pune, intr-o cratita mai mare, apa la fiert. Se taie cubulete 1 ceapa si morcovul si se pun in oala.
Perisoarele:
Intr-un castron se pune carnea, se taie cealalta ceapa cubulete, se pun oulele, piper, sare, patrunjel tocat si orezul. Se amesteca bine.
Se fac perisoare (mai mari sau mai mici -mie imi plac perisoarele mici:D- dupa gustul fiecaruia). Se pun in oala. Cand incep sa fiarba or sa iasa la suprafata. Se lasa sa fiarba.
Mai pe la sfarsit se adauga 2-3 linguri de bulion, se pune sare (dupa gust), si o mana de orez daca vreti(mie nu-mi place cu orez asa ca nu am pus:D -vedeti sa nu puneti prea mult orez ca sa nu se ingroase prea mult).
Se fierbe fierbe borsul (daca e lichid) si se acreste dupa gust sau se adauga Bors Magic (praf).
Mai lasati sa dea in 2-3 clocote si pe urma e gata (mai bine gustati dintr-o perisoara si vedeti daca e fiarta).
Se serveste cu patrunjel pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii