Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.
Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte subtire. Puneti la calit in ulei ceapa, dupa cateva minute adaugati bulionul si patrunjelul tocat. Lasati pe foc inca 3-4 minute, apoi adaugati totul peste legumele din oala, impreuna cu cartofii taiati mare, zaharul si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac 20 minute.
Puneti carnea tocata intr-un castron, adaugati oul, faina, orezul care a stat la inmuiat in apa, concentratul si omogenizati compozitia. Formati cu mainile ude perisoare nu prea mari si puneti-le pe un fund de lemn ud.
Punem la fiert separat borsul sau 1 litru de apa cu cu jumatate din plicul de bors magic. Cand clocoteste dati focul foarte mic, completati cu 2-3 polonice de zeama din ciorba, trageti cratita putin de pe flacara si puneti cu grija perisoarele una cate una. Cand sunt fierte, se ridica deasupra (dupa 7-8 minute).
Puneti incet perisoarele si borsul peste ciorba, presarati cu leustean, dregeti gustul de sare si piper. Puneti in supiera perisoare si ciorba, decorati cu verdeata.
Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii