autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de peste

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
2 pesti (de orice fel), 2 gogosari, 3 ardei, 4 morcovi, 2-3 frunze de telina, o ceapa mica, 50 g de orez, 4-5 rosii potrivite, smantana, patrunjel verde tocat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala bine si se taie bucati. Zarzavatul se curata, se spala
si se taie cubulete, care se pun intr-o oala. Se pun la fiert. Dupa 10 minute de
clocot, se adauga bucatile de peste si orezul ales si spalat. Se mai lasa sa
fiarba 15 minute, dupa care se serveste cu smantana si cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul

31 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti (de orice fel)
  • 2 gogosari
  • 3 ardei
  • 4 morcovi
  • 2-3 frunze de telina
  • o ceapa mica
  • 50 g de orez
  • 4-5 rosii potrivite
  • smantana
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie