autor:

Cristina Omer

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2009

Ingrediente
12-15 aripi taiate fara varf /5-6 pulpe ( la alegerea fiecaruia), 1 cartof, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei rosu, o ceapa, 2 rosii medii, o bucatica de telina, patrunjel verde, o lingura de ulei, sare, piper, Vegeta/Magia aromelor(la alegere)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate cubulete mici de aproximativ jumatate de centimetru si se mai lasa la fiert.Cu 5 minute inainte de a opri focul se adauga ceapa taiata solzisor, rosiile cubulete si ardeiul cubulete si lingura de ulei.Dupa ce se stinge focul se adauga sarea,piperul,condimentele dupa gust si patrunjelul taiat marunt si se acopera oala cu un capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba

Ciorba "usoara " de pui

Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care

29 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Spalam puiul bine si il taiem bucati. Intr-o oala mai mare punem puiul la fiert. Spumam bine, pana

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    BUN,BUN,BUN...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Waw ce buna trebuie sa fie. Ciorbitaasta merge de minunte cu smntana.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 12-15 aripi taiate fara varf /5-6 pulpe ( la alegerea fiecaruia)
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • o ceapa
  • 2 rosii medii
  • o bucatica de telina
  • patrunjel verde
  • o lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • Vegeta/Magia aromelor(la alegere)

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana

22 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

BUN,BUN,BUN...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu carne