Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate cubulete mici de aproximativ jumatate de centimetru si se mai lasa la fiert.Cu 5 minute inainte de a opri focul se adauga ceapa taiata solzisor, rosiile cubulete si ardeiul cubulete si lingura de ulei.Dupa ce se stinge focul se adauga sarea,piperul,condimentele dupa gust si patrunjelul taiat marunt si se acopera oala cu un capac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii