Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem la calit in oala de supa impreuna cu uleiul de masline, la foc mediu cam 10 minute, amestecand din cand in cand. Asezonam cu sare si piper. Intre timp, spalam si apoi taiem pieptul de pui cubulete. Dupa 10 minute, adaugam si pieptul de pui peste legume si apoi apa fierbinte. Acum putem adauga si mazarea. Lasam la fiert cam 40 minute, apoi punem si orezul. Mai fierbem supa pana cand orezul este gata, dam focul mic, smantana o amestecam cu galbenusul si o turnam peste supa. Mai lasam la foc mic 3-4 minute, apoi adaugam tarhonul in otet (cam 5,6 frunzulite). Daca nu avem tarhon in otet, putem folosi tarhon uscat la care mai adaugam o lingurita de otet sau zeama de lamaie. O gustam si daca mai e nevoie adaugam sare si piper. Ciorba este gata! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii