Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem la calit in oala de supa impreuna cu uleiul de masline, la foc mediu cam 10 minute, amestecand din cand in cand. Asezonam cu sare si piper. Intre timp, spalam si apoi taiem pieptul de pui cubulete. Dupa 10 minute, adaugam si pieptul de pui peste legume si apoi apa fierbinte. Acum putem adauga si mazarea. Lasam la fiert cam 40 minute, apoi punem si orezul. Mai fierbem supa pana cand orezul este gata, dam focul mic, smantana o amestecam cu galbenusul si o turnam peste supa. Mai lasam la foc mic 3-4 minute, apoi adaugam tarhonul in otet (cam 5,6 frunzulite). Daca nu avem tarhon in otet, putem folosi tarhon uscat la care mai adaugam o lingurita de otet sau zeama de lamaie. O gustam si daca mai e nevoie adaugam sare si piper. Ciorba este gata! Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii