autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui moldoveneasca

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
1 pui intreg, 1 kg carne, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, 3 morcovi, 6 roţii, 8 ardei grasi, vegeta, bulion, ulei, taietei de casa, sare, piper rosul daca vreti daca nu c

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

41 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-o oala apa la fiert, se adauga carnea, se adauga zarzavatul care trebuie sa fie taiat mic, nu dati prin razatoare, adaugati vegeta, adaugati un bulion cit vreti nu prea mult 1 lingura e de ajuns. Dupa ce a fiert scoateti carnea din ciorba lasati-o sa se raceasca de o parte, luati taietei de casa ţi adaugati cind sint fierti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos cu taietei de casa

Ciorba de cocos cu taietei de casa

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa. Cand

10 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala!

Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!

Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata

8 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    E minunata ciorbita asta. Eu nu adaug vegeta. In rest folosesc aceeas tehologie. Super, super!

  • Fara foto

    Beatrice Rotaru (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Si eu tot asa la sfarsit pun mult cimbru. ii da un gust demential. Si cu smanatna musai. Si leustean. yamii de numa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

41 voturi

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 morcovi
  • 6 roţii
  • 8 ardei grasi
  • vegeta
  • bulion
  • ulei
  • taietei de casa
  • sare
  • piper rosul daca vreti daca nu c

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

45 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E minunata ciorbita asta. Eu nu adaug vegeta. In rest folosesc aceeas tehologie. Super, super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca