Reteta postata pe: 25 mai 2007
Ingrediente
1 pui intreg, 1 kg carne, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, 3 morcovi, 6 roţii, 8 ardei grasi, vegeta, bulion, ulei, taietei de casa, sare, piper rosul daca vreti daca nu c
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune intr-o oala apa la fiert, se adauga carnea, se adauga zarzavatul care trebuie sa fie taiat mic, nu dati prin razatoare, adaugati vegeta, adaugati un bulion cit vreti nu prea mult 1 lingura e de ajuns. Dupa ce a fiert scoateti carnea din ciorba lasati-o sa se raceasca de o parte, luati taietei de casa ţi adaugati cind sint fierti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui moldoveneasca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Aripile si cioacanelele se spala si se pun la fiert cu 3-4 l de apasi sare.Se spumeaza.
Se spala
33 voturi
8 comentarii
1h 30 min
Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare
20 voturi
9 comentarii
1h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
E minunata ciorbita asta. Eu nu adaug vegeta. In rest folosesc aceeas tehologie. Super, super!