Se taie kaiserul in felii subtiri si se caleste putin cu ceapa, se adauga apoi 1/2 litri apa si se lasa pana fierbe. Daca puneti morcov, telina si albitura atunci asteptati sa mai fiarba si ele putin, dupa care adaugati salata taiata fasii si cand au inceput sa fiarba se adauga borsul si se lasa la foc mic. Cand considerati ca salata este suficient de moale se ia ciorba de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si apoi se adauga un galbenus frecat cu smantana sau iaurt dar cu grija sa nu se coaguleze. Sarea si piperul dupa gust.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii