autor:

AlexandraT

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE SALATA (SIMPLU)

Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2008

Ingrediente
1 capatana salata, 1 litru bors, kaiser, 1 ceapa, telina, morcov, albitura dupa gust (se poate si fara), smantana sau iaurt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie kaiserul in felii subtiri si se caleste putin cu ceapa, se adauga apoi 1/2 litri apa si se lasa pana fierbe. Daca puneti morcov, telina si albitura atunci asteptati sa mai fiarba si ele putin, dupa care adaugati salata taiata fasii si cand au inceput sa fiarba se adauga borsul si se lasa la foc mic. Cand considerati ca salata este suficient de moale se ia ciorba de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si apoi se adauga un galbenus frecat cu smantana sau iaurt dar cu grija sa nu se coaguleze. Sarea si piperul dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE SALATA (SIMPLU)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele. Intre

46 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari,

35 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de cartofi cu coasta de porc afumata