autor:

AlexandraT

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE SALATA (SIMPLU)

Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2008

Ingrediente
1 capatana salata, 1 litru bors, kaiser, 1 ceapa, telina, morcov, albitura dupa gust (se poate si fara), smantana sau iaurt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie kaiserul in felii subtiri si se caleste putin cu ceapa, se adauga apoi 1/2 litri apa si se lasa pana fierbe. Daca puneti morcov, telina si albitura atunci asteptati sa mai fiarba si ele putin, dupa care adaugati salata taiata fasii si cand au inceput sa fiarba se adauga borsul si se lasa la foc mic. Cand considerati ca salata este suficient de moale se ia ciorba de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si apoi se adauga un galbenus frecat cu smantana sau iaurt dar cu grija sa nu se coaguleze. Sarea si piperul dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE SALATA (SIMPLU)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Am ales ca ciorba, cea de miel fiind Sarbatorile Pascale! La ciorba de miel vom folosi, oasele

2 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte