autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2016

Ingrediente
7 buc sira de porc (cca 1,3 kg), o ceapa, un morcov, ardei gras verde si rosu( am folosit congelat), telina(am folosit congelata), 300 grame rosii la borcan puse pt. ciorba, 1 litru bors, sare, cateva fire de patrunjel si leustean, taitei preparati dintr-un ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte.
Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.
Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare.
Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sira de porc cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba.Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul,

30 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7 buc sira de porc (cca 1,3 kg)
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras verde si rosu( am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • 300 grame rosii la borcan puse pt. ciorba
  • 1 litru bors
  • sare
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • taitei preparati dintr-un ou

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de legume cu ochiuri