autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2016

Ingrediente
7 buc sira de porc (cca 1,3 kg), o ceapa, un morcov, ardei gras verde si rosu( am folosit congelat), telina(am folosit congelata), 300 grame rosii la borcan puse pt. ciorba, 1 litru bors, sare, cateva fire de patrunjel si leustean, taitei preparati dintr-un ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte.
Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.
Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare.
Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sira de porc cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba norvegiana

Ciorba norvegiana

Kaizerul se taie feliute si apoi bucatele si se rumeneste in oala in care vom gati ciorba , apoi

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci champignions

Ciorba de ciuperci champignions

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata.

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7 buc sira de porc (cca 1,3 kg)
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras verde si rosu( am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • 300 grame rosii la borcan puse pt. ciorba
  • 1 litru bors
  • sare
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • taitei preparati dintr-un ou

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

12 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE