autor:

Guedri Adelina

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de vacuta

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 octombrie 2018

Ingrediente
500 g carne de vita, 4 morcovi, telina, ardei culori, 2 cepe, 3 cartofi, 200 ml suc de rosii, 100 g mazare, 100g fasole verde, leustean, delikat/sare, Bors

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare



Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie. Pentru ciorba de vacuta, aleg acelasi tip de carne pentru ca fierbe destul de repede si este foarte gustoasa (steaks bovine).

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele si, in cazul in care carnea este aproape fiarta, se adauga legumele. Fasolea si mazarea sunt la conserva si le adaug la sfarsit, cand celelalte legume sunt fierte. Adaug si sucul de rosii, care a fost facut in casa si las sa fiarba pentru inca 5 minute, apoi potrivim de sare si acreala. La sfarsit adaugam leusteanul (congelat in cazul meu, ca aici nu se gaseste)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • telina
  • ardei culori
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 g mazare
  • 100g fasole verde
  • leustean
  • delikat/sare
  • Bors

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

23 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu conopida la cuptor Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacut? buche?ele se fierbe 10 minute în ap? cu sare; Dup? ce s-a fiert, se scurge apa ?i se las? la racit: Ardeii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vit?, t?iat? cubule?e mari, la fiert in oala minune pt 2 ore f?r? sare. C?t fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul,

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu dovlecei si soia