1. Taiati fin cele doua tipuri de varza. Puneti in cuva aparatului putin ulei de masline, baconul taiat fasii si ansoa taiata marunt. Introduceti aparatul in priza si apasati functia Fry. Rumeniti timp de 5 minute baconul cu ansoa, apoi adaugati frunzele de rozmarin. Dupa ce acestea si-au eliberat aroma adaugati pe rand varza romaneasca, apoi cea kale.
2. Amestecati pana cand varza se inmoaie putin si stingeti cu supa de legume. Selectati functia Boil si inchideti capacul aparatului, lasand selectate cele 30 de minute implicite ale functiei.
3. Intre timp prajiti intr-o tigaie cu putin ulei de masline painea taiata jumatati si frecati-o pe ambele parti cu usturoi.Topiti intr-o tigaie untul si lasati-l sa se rumeneasca putin, apoi adaugati frunzele de salvie si luati-l de pe foc. El va fi folosit ca topping pentru ciorba.
4. Razaliti fin cele doua tipuri de cascaval. O data scurs timpul de fierbere,deschideti aparatul si asezati feliile de paineuna langa alta. Presarati deasupra cascavalul si parmezanul ras. Inchideti capacul aparatului si apasati functia Off/Warm. Asteptati 5minute(aparatul va arata timpul scurs) si ciorba este gata. Se serveste in boluri individuale cu unt aromat deasupra. Pofta buna!
Reteta pregatita de Claudia, @3sisterscooking.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii