Picioarele de porc se curata, se spala bine, se despica in doua, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare, se spumeaza si se fierb pe flacara mica.
Taiteii se prajesc in jumatate din cantitatea de ulei, apoi separat, in restul de ulei, se caleste boiaua, se rastoarna peste taitei, apoi se adauga zeama in care au fiert picioarele.
Cand picioarele de porc sunt fierte, se scot separat, se indeparteaza oasele, carnea se taie fasii, apoi se pune in supa cu taitei.
Se condimenteaza totul cu sare si piper, se adauga borsul fiert separat, apoi se drege cu smantana si se serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii