autor:

ancuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Autor: ancuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
Un piept de pui, 3 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1/2 borcan de gogosari la otet, 1/2 borcan de smantana, 3 oua(numai galbenusele)

Dificultate: Medie Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se pune la fiert: pieptul de pui,1 morcov,telina,pastarna-
cul.Gogosarii la otet se taie cubulete mici, ceilalti 2 morcovi se dau prin razatoare si se undesc la foc mic.
Dupa ce a fiert pieptul cu morcovul, telina si pastarna-
cul se scot din oala si se procedeaza in felul urmator:
pieptul se desface in suvite, iar morcovul,telina si pastarnacul se taie cubulete mici.Se adauga gogosarii si morcovii unditi in goala,apoi pieptul cu morcovii, telina,pastarnacul taiati cubulete..Se lasa sa fiarba cam 15 min, intre timp se prebateste smantana cu galbenusele care se vor turna la urma dupa ce consideram ca a fiert tot. Se poate pune dupa preferinta si gust otet si maioneza de usturoi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei.

46 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata!

  • ancuta

    ancuta (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    e super ciorba!Merita incercata

Dificultate

Medie

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1/2 borcan de gogosari la otet
  • 1/2 borcan de smantana
  • 3 oua(numai galbenusele)

Raporteaza reteta

Retete
de ancuta
Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Mod de preparare: Se bat albusurile cu zaharul pana devin spuma deasa, se adauga galbenusele,bicarbonatul

54 voturi    7 comentarii
20 min
Prajituri
Raffaelo rapid

Raffaelo rapid

Se scoate untul cu o seara inainte de a face raffaelo, pentru ca sa fie moale.Se amesteca zaharul

46 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele

38 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de aripioare