autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 octombrie 2008

Ingrediente
1 pui intreg, 2 cepe, 3-4 morcovi, 1 praz, 1 rosie, 2 radacini de patrunjel, 2 ardei (1 rosu si 1 verde) 7-8 catei de usturoi, 3 galbenusuri de oua, 400gr de smantana, 1 lingura de faina, otet si verdeata dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in cubilete. Se va amesteca piureul cu restuld e supa, se adauga carnea si se pune din nou la fiert la foc mic.
Smantana se va amesteca cu galbenusurile si cu ouale si se vor turna peste supa, din usturoi se va face un mujdei cu otet si se va adauga la sfarsit impregna cu verdeata.
Se mai fierbe cateva minute la foc mic.
Se serviste cu artei iuti in otet.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana de ciuperci

Ciorba radauteana de ciuperci

Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare , iar ceapa o lasam intreaga

14 voturi    3 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata,la care nici eu nu pun faina.

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • 2 cepe
  • 3-4 morcovi
  • 1 praz
  • 1 rosie
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei (1 rosu si 1 verde) 7-8 catei de usturoi
  • 3 galbenusuri de oua
  • 400gr de smantana
  • 1 lingura de faina
  • otet si verdeata dupa gust

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata,la care nici eu nu pun faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda