autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 octombrie 2008

Ingrediente
1 pui intreg, 2 cepe, 3-4 morcovi, 1 praz, 1 rosie, 2 radacini de patrunjel, 2 ardei (1 rosu si 1 verde) 7-8 catei de usturoi, 3 galbenusuri de oua, 400gr de smantana, 1 lingura de faina, otet si verdeata dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in cubilete. Se va amesteca piureul cu restuld e supa, se adauga carnea si se pune din nou la fiert la foc mic.
Smantana se va amesteca cu galbenusurile si cu ouale si se vor turna peste supa, din usturoi se va face un mujdei cu otet si se va adauga la sfarsit impregna cu verdeata.
Se mai fierbe cateva minute la foc mic.
Se serviste cu artei iuti in otet.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana de ciuperci

Ciorba radauteana de ciuperci

Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare , iar ceapa o lasam intreaga

14 voturi    3 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata,la care nici eu nu pun faina.

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • 2 cepe
  • 3-4 morcovi
  • 1 praz
  • 1 rosie
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei (1 rosu si 1 verde) 7-8 catei de usturoi
  • 3 galbenusuri de oua
  • 400gr de smantana
  • 1 lingura de faina
  • otet si verdeata dupa gust

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata,la care nici eu nu pun faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume