Legumele se spala si se dau pe razatoare,ceapa si usturoiul se toaca marunt.Verdeata se spala si se toaca si ea marunt.
Toate legumele si verdeturile se lasa la macerat in bors 6-8 ore,dupa care se adauga 1-1,5 l apa (in functie de cat de acra doriti sa iasa ciorba)fiarta si racita sau apa plata,rosiile decojite si tocate marunt(cubulete),sare,cimbru dupa gust.
Ciorba se poate servi rece sau la temperatura camerei.Cine doreste poate adauga si smantana.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii