Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa.
Cand este aproape fiarta, se adauga 1 morcov dat prin razatoare, o ceapa taiata marunt, un ardei gras, sare dupa gust, 2 lingurite Delikat legume.
Cand este totul fiert, se caleste separat o ceapa, peste care se adauga o cana de rosii cubulete la cutie.
Se da cateva clocote, se toarna ceapa cu rosiile in ciorba.
Se mai lasa 5 minute, apoi se ia de pe foc.
Se decoreaza cu verdeata si se serveste cu crutoane si muraturi de sezon.
Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii