autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vitel

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 500 g carne de vitel, , - 1 cutie mazare sau mazare congelata, , - 2 morcovi, , - 1 telina, , - 1 cutie fasole verde sau congelata, , - 1 varza mica (cat un pumn), , - 1 ceapa, , - 2 cartofi, , - 2-3 rosii sau 250 ml. suc de rosii, , - sare, , - bors

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Cand este aproape gata, se adauga morcovii rondele, telina si ceapa tocate marunt. Cand aproape au fiert, se adauga cartofii taiati cubuletesi varza fideluta. Cand toate sunt fierte, se pun mazarea, fasolea si rosiile tocate (sau sucul de rosii). Se sareaza si se mai fierbe putin la foc mic, pana cand mazarea si fasolea sunt fierte. Se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se trage de pe foc si se pune leustean tocat. Se serveste cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vitel

Ciorba taraneasca de vitel

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea. Legumele

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel

Ciorba de vitel

Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    O ciorba buna, intr-adevar.Bravo!

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Este o ciorbica taraneasca buna. Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne de vitel
  • - 1 cutie mazare sau mazare congelata
  • - 2 morcovi
  • - 1 telina
  • - 1 cutie fasole verde sau congelata
  • - 1 varza mica (cat un pumn)
  • - 1 ceapa
  • - 2 cartofi
  • - 2-3 rosii sau 250 ml. suc de rosii
  • - sare
  • - bors

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

flori de piatra (Chef de cuisine)

O ciorba buna, intr-adevar.Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste