autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de pui

Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
carne de pui taiata mai marunt,1-2 cepe, morcovi, patrunjei,telina,gogosar,ardei,cartof,patrunjel,lapte. .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Toci legumele cubulete le pui in apa,carnea spalata bine o pui si pe ea apoi pui ciorbita la fiert.cand ii aproape fiarta carnea adaugi si cartoful taiat cubulete,sare sau vegetadupa gust.patrunjelul tocat marunt.Cand sa mai racit un pic ciorbita pui si 2-3 linguri de lapte.Aceasta este ciorbita preferata a fetitei mele de 3 ani si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita din aripioare de pui

Ciorbita din aripioare de pui

1. Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga

15 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz. Cat timp fierbe

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui taiata mai marunt,1-2 cepe, morcovi, patrunjei,telina,gogosar,ardei,cartof,patrunjel,lapte. .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaturi de curcan