autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de pui

Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary mihaltan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
carne de pui taiata mai marunt,1-2 cepe, morcovi, patrunjei,telina,gogosar,ardei,cartof,patrunjel,lapte. .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Toci legumele cubulete le pui in apa,carnea spalata bine o pui si pe ea apoi pui ciorbita la fiert.cand ii aproape fiarta carnea adaugi si cartoful taiat cubulete,sare sau vegetadupa gust.patrunjelul tocat marunt.Cand sa mai racit un pic ciorbita pui si 2-3 linguri de lapte.Aceasta este ciorbita preferata a fetitei mele de 3 ani si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Dupa ce dau un clocot la carne, schimb apa. Spumuiesc, adaug legumele.Dupa ce au fiert carnea si

37 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorbita din aripioare de pui

Ciorbita din aripioare de pui

1. Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga

15 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui taiata mai marunt,1-2 cepe, morcovi, patrunjei,telina,gogosar,ardei,cartof,patrunjel,lapte. .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume