Se face un aluat din toate ingredientele. Dupa ce aluatul e crescut se pune circa 250 gr unt in aluatul intins ,dupa se intinde din nou. Pentru umplutura:
Ceapa prajita,dupa ce s-a prajit un pic sa adauga un pic de apa pentru a se gati bine cand nu mai are apa este gata se condimenteaza cu sare si piper. Bulionul se condimenteaza si el cu ulei, piper, sare si oregano. Dupa ce aluatul a stat circa 30 minute, se intinde ca aluatul de pizza mai mic de 1/2 cm se taie in patratele se da cu un pic de ou batut pe margini,se adauga o felie de prosciutto, deasupra o lingura de ceapa prajita, doua, trei cuburi micute de mozzarella si o lingura jumate din bulionul condimentat, se aduc toate 4 colturile de la patrat in jumate ca si cum ar fi un portofel, se lasa sa creasca circa 10 minute.Se da cu ou batut si se baga in cuptor pana se rumenesc, circa 20 minute la 200 grade. Tava trebuie intoarsa din spate in fata la fiecare 5 minute, daca cuptorul este ventilat nu este nevoie de intors tava. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii