ţară, am fiert-o mai întâi la oala cu presiune cam 30-40 minute după care am continuat să o fierb cu zarzavatul, înca vreo 30 de minute.
Separat se pune în puţin ulei încălzit făina şi se amestecă continuu, având grijă să nu se ardă, ci doar să se îngroaşe puţin. Apoi se toarnă încet, câte puţină zeamă de la carnea fiartă cam 500ml , amestecând continuu şi având grijă să nu se formeze cocoloaşe. Compoziţia obţinută astfel trebuie să fie de consistenţa unei smântâni. Se fierbe puţin la foc mic, după care se trage de pe foc şi se toarnă smântâna bătută în prealabil cu 2 linguri de apă rece.
Se pune carnea şi se pofteşte la masă. Se consumă caldă cu mămăliguţă, de preferat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii