autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min. Se adauga ciupercile si condimentele,

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    vali , 01 decembrie 2008

    Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

vali

Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Creier macelaresc