autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    vali , 01 decembrie 2008

    Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

vali

Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Friptura asortata (pasare, porc)