autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • vali , 01 decembrie 2008

    Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • unt
  • ceapa
  • telina
  • morcovi
  • lapte
  • oua
  • pesmet
  • ulei
  • piper
  • mazare sote
  • morcovi
  • sare

Raporteaza reteta

vali

Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Carnati de porc