autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI DE PASARE PANE

FICATEI DE PASARE PANE

Ficateii se spala si se zvanta bine.Apoi,se dau prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare, piper,

17 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara

11 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    vali , 01 decembrie 2008

    Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

vali

Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe la dubletta