autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din pulpe de pui cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    vali , 01 decembrie 2008

    Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

vali

Da, da unde sant ciupercile si mamaliga care trebuie adaptate si ele la sosul obtinut, cu alte mirodenii, ce zici?! ... Si nu este singura reteta intalnita la care nu se specifica nimic despre ingredientele enumerate la inceput. Consider ca o reteta trebuie prezentata complet ca sa te faci inteles, altfel... Pentru cei care stiu ce mai trebuie adaugat nu este o problema, ramane dupa gustul lui dar trebuie sa faci o treaba pana la capat ... Daca o faci intotdeauna si vei avea si un feed-back pe masura.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rata sarbeasca