Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 2 pahare ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama de lamie
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se face maioneza dintr-un galbenusi fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamie si sare.CAiupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama lamaie, timp de 20 de minute.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu maioneza.Se dranjeaza in salatiera si se servesc presarate cu patrunjel tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor