Reteta postata pe: 06 aprilie 2009
Ingrediente
10 ciuperci potrivite, 1 morcov, 1 ceapa, o buc de telina, o buc de pastarnac, 100gr cascaval, patrunjel, 2lg de ulei, piper, lg de concentrat de legume
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele.Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie.Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul,telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat .Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel .Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura
5 voturi
0 comentarii
50 min
Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010
O bunatate !