Inainte de a ne apuca sa facem aluatul de clatite, fierbem 250ml apa, dizolvam intr-o cana cele 2 plicuri de Cappuccino(eu am folosit Cappuccino Clasic, dupa preferinte puteti sa folositi cu diferite arome). Punem Cappuccino la racit pentru ca trebuie sa-l incorporam rece in aluat.
Intr-un bol incapator adaugam: faina, ouale, uleiul, Cappuccino si in timp ce amestecam, adaugam laptele. Nu necesita sa adaugam zahar in aluat,este destul de dulceag de la Cappuccino. Dupa ce am amestecat bine aluatul, fara sa facem cocoloase, pregatim tigaia pentru a coace clatitele.
Folosim un polonic de dimensiune medie, pentru a face clatite potrivite, nici groase, nici subtiri.
Pentru prezentare, am umplut clatitele cu dulceata de gutuisi am presarat nuca de cocos peste ele.
O reteta reusita, un gust deosebit!
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii