Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Ingrediente

  • O bucata (mai mult de 1 kg) coada de somn proaspat
  • sare si piper
  • 3-4 linguri ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 gr iaurt

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat bine (frecam pielea cu o mana de sare pentru a scapa de mazga aceea alunecoasa si neplacuta) se sareaza si se pipareaza. Lasam pestele 30 minute, dupa care il prajim in tigaia grill in care am pus putin ulei si am incins-o bine.

Servim pestele cu sos de usturoi obtinut din usturoiul pisat cu putina sare, la care adaugam 2 linguri de ulei si amestecam pana obtinem o "maioneza"peste care adaugam iaurtul. Bineinteles ca este foarte buna alaturi si o mamaliguta calda.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor