1) Coastele se taie in bucãtele mici, am folosit acel tip de costitã care are mai mult os decât carne:))
Condimenteazã cu sare si piper, putin piri proaspãt tocat,
tomilho (se aseamânã cu cimbrul românesc putin) sau orice alte ierburi aromate, usturoiul tocat si vinul alb.
Lasã la marinat pt. cel putin 1 orã.
2)Cartofii se spalã, se fierb cu coajã in apã cu sare.
Costita se scurge bine de marinatã si se prãjeste in ulei de mãsline.
Adaugã ceapa tocatã si mai lasã putin, apoi rosiile fãrã pielitã tocate.
Toarnã marinata si lasã sã fiarbã la foc mic, cu capac incã 20 min.
3)Cartofii se curãtã de coajã si se taie in rondele groase.
Adaugã peste coaste si mai lasã incã 5 min.
Am servit cu salatã de: ceapã,ardei si rosii toate tocate :))
Aceastã retetã este africanã, sper sã vã placã!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii