Coaste de miel cu salsa de naut, marinate rapid cu aparatul Food Saver

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Coaste de miel cu salsa de naut, marinate rapid cu aparatul Food Saver

Ingrediente

  • 500 gr coaste de miel
  • Pentru marinare:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite de harissa
  • cateva picaturi de sos tabasco
  • 1 lingura sos de soia
  • cimbru uscat
  • sare de mare
  • Pentru "Salsa de naut":
  • 200-250 gr naut fiert
  • 1 ardei kapia copt (conservat in otet daca nu aveti proaspat)
  • 1/2 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai vom pregati carnea pentru marinare. Astfel veti amesteca uleiul cu sosul de soia si sosul tabasco si incorporati sare marina si harissa. Ungeti cu acest amestec coastele de miel.

Pregatiti aparatul Food Saver.

Puneti coastele de miel in caserola pentru marinare rapida si presarati si cimbrul uscat. Inchideti caserola si rotiti butonul la semnul "inchis". Cuplati furtunul special intre caserola de marinare rapida si aparatul de vidat. Invartiti butonul pana la semnul "marinare" si apasati butonul "vidare" al aparatului Food Saver. Imediat ce procedeul este gata, rotiti butonul pana la semnul "inchis" si decuplati furtunul special. Marinarea este realizata in doar cateva minute, nu mai este nevoie sa lasati carnea in marinada peste noapte. Dupa incheierea procedeului de marinare rapida, puteti pune caserola la rece pentru 20 minute.

Scoateti coastele de miel din caserola si puneti-le intr-o tava termorezistenta. Stropiti cu un strop de ulei si adaugati putintica apa. Acoperiti cu o folie si dati la cuptor pentru 35-40 minute, la foc molcom, in cuptorul incalzit inainte!

Serviti coastele de miel cu naut amestecat cu patrunjel verde tocat si suvite sau bucatele de ardei kapia copt si conservat in otet.

Pofta buna la coaste de miel cu harissa si naut!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise