autor:

Alice Ciobanu

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Coaste de miel cu salsa de naut, marinate rapid cu aparatul Food Saver

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2016

Ingrediente
500 gr coaste de miel, Pentru marinare:, 2 linguri ulei de masline, 2 lingurite de harissa, cateva picaturi de sos tabasco, 1 lingura sos de soia, cimbru uscat, sare de mare, Pentru "Salsa de naut":, 200-250 gr naut fiert, 1 ardei kapia copt (conservat in otet daca nu aveti proaspat), 1/2 legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Mai intai vom pregati carnea pentru marinare. Astfel veti amesteca uleiul cu sosul de soia si sosul tabasco si incorporati sare marina si harissa. Ungeti cu acest amestec coastele de miel.

Pregatiti aparatul Food Saver.

Puneti coastele de miel in caserola pentru marinare rapida si presarati si cimbrul uscat. Inchideti caserola si rotiti butonul la semnul "inchis". Cuplati furtunul special intre caserola de marinare rapida si aparatul de vidat. Invartiti butonul pana la semnul "marinare" si apasati butonul "vidare" al aparatului Food Saver. Imediat ce procedeul este gata, rotiti butonul pana la semnul "inchis" si decuplati furtunul special. Marinarea este realizata in doar cateva minute, nu mai este nevoie sa lasati carnea in marinada peste noapte. Dupa incheierea procedeului de marinare rapida, puteti pune caserola la rece pentru 20 minute.

Scoateti coastele de miel din caserola si puneti-le intr-o tava termorezistenta. Stropiti cu un strop de ulei si adaugati putintica apa. Acoperiti cu o folie si dati la cuptor pentru 35-40 minute, la foc molcom, in cuptorul incalzit inainte!



Serviti coastele de miel cu naut amestecat cu patrunjel verde tocat si suvite sau bucatele de ardei kapia copt si conservat in otet.



Pofta buna la coaste de miel cu harissa si naut!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu salsa de naut, marinate rapid cu aparatul Food Saver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura Dragobete

Prajitura Dragobete

Prăjitură cu două foi de pandişpan şi un strat delicios de cremă de cafea, îmbrăcată în

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Prapurul se spala in mai multe ape reci, maruntaiele si carnea se pun la fiert, in apa cu sare. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr coaste de miel
  • Pentru marinare:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite de harissa
  • cateva picaturi de sos tabasco
  • 1 lingura sos de soia
  • cimbru uscat
  • sare de mare
  • Pentru "Salsa de naut":
  • 200-250 gr naut fiert
  • 1 ardei kapia copt (conservat in otet daca nu aveti proaspat)
  • 1/2 legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonaci fara framantare Cozonaci fara framantare

Se cerne faina, se pune intr-un vas. In alt vas se pune laptele caldut ca apa de vara, drojdia, zaharul, sare si se omogenizeaza,

12 voturi    3 comentarii
2h
Retete de Pasti
Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing

Prima data se fac fursecurile. Untul la temperatura camerei se spumeaza bine cu mixerul. Se incorporeaza zaharul si dupa ce se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing