Coaste si ceafa cu vin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Coaste si ceafa cu vin.

Ingrediente

  • 4-5 coaste de porc
  • 4-5 cefe de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura kethcup
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata si scursa bine.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tava in care am adaugat un pahar cu apa,se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit carnea se toarna paharul de vin si usturoiul pisat si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste calda cu diferite garnituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise