Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata si scursa bine.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tava in care am adaugat un pahar cu apa,se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit carnea se toarna paharul de vin si usturoiul pisat si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste calda cu diferite garnituri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii