autor:

Alexanca

» » Fripturi

Coaste si ceafa cu vin.

Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2012

Ingrediente
4-5 coaste de porc, 4-5 cefe de porc, 1 pahar vin alb, 1 pahar apa, 2 linguri mustar, 1 lingura kethcup, 4 catei usturoi, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata si scursa bine.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tava in care am adaugat un pahar cu apa,se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit carnea se toarna paharul de vin si usturoiul pisat si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste calda cu diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste si ceafa cu vin." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam

13 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Muschi impanat

Muschi impanat

Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    Imi place carnea de la ceafa, mai ales la gratar.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2012

    Ce buna este cu mamaliguta !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Imi plac coastele yumi,yumi si cu vin...sant o nebunie. pupici

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 4-5 coaste de porc
  • 4-5 cefe de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura kethcup
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alexanca
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul

51 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pizza rasfatata

Pizza rasfatata

Intr-un castron se amesteca sarea cu faina,separat se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga uleiul

33 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place carnea de la ceafa, mai ales la gratar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Miel la cuptor