Intr-un vas se pune vinul, sucul de la cele doua lamai, 150 ml ceai (preparat din cele doua lingurite de ceai negru si 200 ml apa fiarta), 6 galbenusuri si cele 8 lingurite de miere (de recomandat sa puneti 5-6 lingurite si daca mai este necesar completati).
Cu mixerul amestecam ingredientele timp de 2 - 3 minute.
Preparatul se da la rece si se poate servi simplu, cu cuburi de gheata si pentru o savoare deosebita se pot adauga frunze de menta taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii