Autor:
Ramona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 iulie 2009
Ingrediente
270 ml rom Bacardi alb, 100 ml suc de lamiie, 100 ml sirop de capsuni, gheata, lamiie taiata rondele, zahar tos brun, umbrelute pentru decor, pai
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Gheata pe care o pun in pahar este din capsuni mici, sau bucatele de capsuni, puse in apa in cutiuta de facut inghetata, care se ingheata odata cu apa.
Se pun intr-o sticla cu dop toate ingredientele de mai sus, mai putin gheata cu capsuni- de aceasta data se pune gheata maruntita. Se amesteca bine in mina, si apoi se toarna intr-un vas de sticla inalt.
Paharul in care se serveste Bacardi se umezeste la gura in zeama de lamiie, se trece prin zahar brun, iar apoi se toarna in el cockteil. Se pune gheata cu capsuni, paiul si umbrelutele de decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cockteil Bacardi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge
15 voturi
5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta
7 voturi
7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate