Gheata pe care o pun in pahar este din capsuni mici, sau bucatele de capsuni, puse in apa in cutiuta de facut inghetata, care se ingheata odata cu apa.
Se pun intr-o sticla cu dop toate ingredientele de mai sus, mai putin gheata cu capsuni- de aceasta data se pune gheata maruntita. Se amesteca bine in mina, si apoi se toarna intr-un vas de sticla inalt.
Paharul in care se serveste Bacardi se umezeste la gura in zeama de lamiie, se trece prin zahar brun, iar apoi se toarna in el cockteil. Se pune gheata cu capsuni, paiul si umbrelutele de decor.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii