autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Coleslaw colorat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1/2 varza alba taiata fisii subtiri, 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri, un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri, o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri, 2 morcovi rasi, 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde), 1/2 ceasca ulei de masline, 1/3 ceasca suc de lamiie, 2 catei de usturoi pisati, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

intr-un vas se amesteca uleiul,lamiia ,usturoiul,sarea si piperul.
Intr-un vas mare se pun varza,ardeii,ceapa morcovul si coriandrul.
Se toarna sosul si se gusta de sare si piper
Se lasa sa stea cam o ora si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Coleslaw colorat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata primavara

Salata primavara

Salata verde se spala bine. Se desfac toate frunzele, se spala cu multa apa rece. Se usuca cu un

1 vot    1 comentariu
10h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    O salată foarte bună!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    foarte bun!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Un deliciu plin de vitamine

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte buna.Merita retinuta si incercata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Un joc de culoare sanatos,gustos si placut ochiului ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 varza alba taiata fisii subtiri
  • 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri
  • un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri
  • o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri
  • 2 morcovi rasi
  • 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde)
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca suc de lamiie
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O salată foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci