autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Coleslaw colorat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1/2 varza alba taiata fisii subtiri, 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri, un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri, o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri, 2 morcovi rasi, 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde), 1/2 ceasca ulei de masline, 1/3 ceasca suc de lamiie, 2 catei de usturoi pisati, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

intr-un vas se amesteca uleiul,lamiia ,usturoiul,sarea si piperul.
Intr-un vas mare se pun varza,ardeii,ceapa morcovul si coriandrul.
Se toarna sosul si se gusta de sare si piper
Se lasa sa stea cam o ora si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Coleslaw colorat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Stroganoff de ciuperci cu tarhon

1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana

4 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume
SALATA ARDEI

SALATA ARDEI

Ardeii se coc la foc iute pe gratar, se curata calzi si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit se

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    O salată foarte bună!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    foarte bun!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Un deliciu plin de vitamine

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte buna.Merita retinuta si incercata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Un joc de culoare sanatos,gustos si placut ochiului ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 varza alba taiata fisii subtiri
  • 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri
  • un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri
  • o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri
  • 2 morcovi rasi
  • 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde)
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca suc de lamiie
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O salată foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete cu maioneza de telina