autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Coleslaw colorat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1/2 varza alba taiata fisii subtiri, 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri, un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri, o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri, 2 morcovi rasi, 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde), 1/2 ceasca ulei de masline, 1/3 ceasca suc de lamiie, 2 catei de usturoi pisati, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

intr-un vas se amesteca uleiul,lamiia ,usturoiul,sarea si piperul.
Intr-un vas mare se pun varza,ardeii,ceapa morcovul si coriandrul.
Se toarna sosul si se gusta de sare si piper
Se lasa sa stea cam o ora si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Coleslaw colorat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica,

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume
Mini ardei umpluti cu branza

Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    O salată foarte bună!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    foarte bun!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Un deliciu plin de vitamine

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte buna.Merita retinuta si incercata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Un joc de culoare sanatos,gustos si placut ochiului ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 varza alba taiata fisii subtiri
  • 1/2 varza rosie taiata fisii subtiri
  • un ardei rosu si unul galben taiati feliute subtiri
  • o ceapa rosie taiata pestisori foarte subtiri
  • 2 morcovi rasi
  • 1/2 ceasca coriandru verde tocat(cui nu-i place poate folosi patrunjel verde)
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca suc de lamiie
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O salată foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi