Compot de piersici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Compot de piersici

Ingrediente

  • Piersici
  • Zahar
  • Lamaie

Mod de preparare

Piersicile se spala , se curata de coaja , se desfac in doua si se arunca samburii . Se pun in borcane si deasupra se presara zaharul ( 1 , 2 sau 3 linguri ) in functie de preferinta fiecaruia . Lamaia se spala , se curata de coaja si se taie felii . Se pune in fiecare borcan cate o felie , deasupra piersicilor . Se pune la fiert apa si cand clocoteste se pune in borcane , peste piersici , zahar si felia de lamaie . Se inchid borcanele ermetic si se sterilizeaza 45 minute in cuptor apoi se scot si se pun in paturi pana la racirea completa .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise