Compot de piersici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Compot de piersici

Ingrediente

  • -piersici
  • -zahar

Mod de preparare

Se cauta fructele mici dar sanatoase se aseaza in borcane potrivite.

In fiecare borcan se pune dupa gust zahar eu obisnuiesc o lingura de zahar la un borcan de 800 ml.

Dupa ce se adauga apa se inchid si se aseaza intr-o cratita in cuptor se fierb asa 1 ora dupa care se pun intr-un loc calduros pina a doua zi apoi se aseaza in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor