Compot de piersici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Compot de piersici

Ingrediente

  • -piersici
  • -zahar

Mod de preparare

Se cauta fructele mici dar sanatoase se aseaza in borcane potrivite.

In fiecare borcan se pune dupa gust zahar eu obisnuiesc o lingura de zahar la un borcan de 800 ml.

Dupa ce se adauga apa se inchid si se aseaza intr-o cratita in cuptor se fierb asa 1 ora dupa care se pun intr-un loc calduros pina a doua zi apoi se aseaza in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise