1.Se spala fructele,se curata de codite si se aseaza in borcane nepresate.Siropul se pune caldut peste fructe in borcane.Borcanele se capseaza bine si se sterilizeaza timp de 20 de minute.
2. Se spala fructele,se curata de codite .Se adauga zaharul si 1 pahar cu apa.Se pun la fiert,se adauga zaharul vanilat,se lasa sa se raceasca.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii