Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Se iau copanelele, se spala bine.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Ingrediente

  • 7 copanele de pui
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • un cubulet de unt
  • 1 ketchup dulce de 500 gr
  • 1 ketchup picant de 200 gr
  • un praf de sare
  • condimente de pui
  • putin piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de apa

Mod de preparare

Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele, insa intepaturi mici;le punem intr-un castron mare, peste ele adaugam condimentele de pui, un praf de sare si putin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubuletul de unt, luam copanelele le punem in tava, apoi taiem rondele ceapa si ambii ardei si le punem printre copanele, amestecam ambele ketchupuri cu cana de apa si putina sare si adaugam jumatate de compozitie in tava, punem foile de dafin, acoperim cu o folie de aluminiu si adaugam la cuptor, pana se fac copanelele pe jumatate; apoi, scoatem tava si intoarcem pe partea cealalta copanelele, adaugam restul de sos peste ele si cateii de usturoi taiati rondele, luam folia de aluminiu si le lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci