autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Autor: neicu mihaela lavinia (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neicu mihaela lavinia (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
7 copanele de pui, 1 ardei galben gras, 1 ardei rosu, 2 cepe mari, 3-4 catei de usturoi, un cubulet de unt, 1 ketchup dulce de 500 gr, 1 ketchup picant de 200 gr, un praf de sare, condimente de pui, putin piper, 2 foi de dafin, 1 cana de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele, insa intepaturi mici;le punem intr-un castron mare, peste ele adaugam condimentele de pui, un praf de sare si putin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubuletul de unt, luam copanelele le punem in tava, apoi taiem rondele ceapa si ambii ardei si le punem printre copanele, amestecam ambele ketchupuri cu cana de apa si putina sare si adaugam jumatate de compozitie in tava, punem foile de dafin, acoperim cu o folie de aluminiu si adaugam la cuptor, pana se fac copanelele pe jumatate; apoi, scoatem tava si intoarcem pe partea cealalta copanelele, adaugam restul de sos peste ele si cateii de usturoi taiati rondele, luam folia de aluminiu si le lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu sos picant la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mini rulade cu crusta crocanta

Mini rulade cu crusta crocanta

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7 copanele de pui
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • un cubulet de unt
  • 1 ketchup dulce de 500 gr
  • 1 ketchup picant de 200 gr
  • un praf de sare
  • condimente de pui
  • putin piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu carnaciori si legume la cuptor