Se iau copanelele, se spala bine.
Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele, insa intepaturi mici;le punem intr-un castron mare, peste ele adaugam condimentele de pui, un praf de sare si putin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubuletul de unt, luam copanelele le punem in tava, apoi taiem rondele ceapa si ambii ardei si le punem printre copanele, amestecam ambele ketchupuri cu cana de apa si putina sare si adaugam jumatate de compozitie in tava, punem foile de dafin, acoperim cu o folie de aluminiu si adaugam la cuptor, pana se fac copanelele pe jumatate; apoi, scoatem tava si intoarcem pe partea cealalta copanelele, adaugam restul de sos peste ele si cateii de usturoi taiati rondele, luam folia de aluminiu si le lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTA BUNA!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii