Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Se iau copanelele, se spala bine.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Ingrediente

  • 7 copanele de pui
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • un cubulet de unt
  • 1 ketchup dulce de 500 gr
  • 1 ketchup picant de 200 gr
  • un praf de sare
  • condimente de pui
  • putin piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de apa

Mod de preparare

Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele, insa intepaturi mici;le punem intr-un castron mare, peste ele adaugam condimentele de pui, un praf de sare si putin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubuletul de unt, luam copanelele le punem in tava, apoi taiem rondele ceapa si ambii ardei si le punem printre copanele, amestecam ambele ketchupuri cu cana de apa si putina sare si adaugam jumatate de compozitie in tava, punem foile de dafin, acoperim cu o folie de aluminiu si adaugam la cuptor, pana se fac copanelele pe jumatate; apoi, scoatem tava si intoarcem pe partea cealalta copanelele, adaugam restul de sos peste ele si cateii de usturoi taiati rondele, luam folia de aluminiu si le lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise