Cordon Bleu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cordon Bleu

Ingrediente

  • - 2 bucati piept de pui dezosat
  • - 10-15 felii de sunca de Praga
  • - 10-15 felii de cascaval
  • - 250 gr pesmet
  • - 100 gr faina
  • - 2-3 oua
  • - condimente pt carne de pui, sare
  • - cateva scobitori
  • - cateva foi de salata verde pentru decor

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ea se aduga o felie de sunca de Praga, taiata foarte subtire, apoi se adauga si felia de cascaval. Si aceasta trebuie sa fie foarte subtire. Se ruleaza, iar la capete se prinde cu cateva scobitori pentru a nu se desface in timpul procesului tehnologic. La fel procedati si cu restul ingredientelor. Amestecati pesmetul cu faina intr-o farfurie, iar in alta bateti ouale. Luati fiecare gordon bleu, format si dati-l inainte prin ou, apoi prin amestecul de pesmet. Procedati asa de 2 ori. Apoi il puneti la prajit in ulei incins. Este gata cand pesmetul incepe sa se caramelizeze.

Sugestie de servire: se pot aseza pe un platou, cu cateva felii de salata verde si se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure cu sos alb.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise