Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ea se aduga o felie de sunca de Praga, taiata foarte subtire, apoi se adauga si felia de cascaval. Si aceasta trebuie sa fie foarte subtire. Se ruleaza, iar la capete se prinde cu cateva scobitori pentru a nu se desface in timpul procesului tehnologic. La fel procedati si cu restul ingredientelor. Amestecati pesmetul cu faina intr-o farfurie, iar in alta bateti ouale. Luati fiecare gordon bleu, format si dati-l inainte prin ou, apoi prin amestecul de pesmet. Procedati asa de 2 ori. Apoi il puneti la prajit in ulei incins. Este gata cand pesmetul incepe sa se caramelizeze.
Sugestie de servire: se pot aseza pe un platou, cu cateva felii de salata verde si se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure cu sos alb.
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii