autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cordon Bleu

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
- 2 bucati piept de pui dezosat, - 10-15 felii de sunca de Praga, - 10-15 felii de cascaval, - 250 gr pesmet, - 100 gr faina, - 2-3 oua, - condimente pt carne de pui, sare, - cateva scobitori, - cateva foi de salata verde pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ea se aduga o felie de sunca de Praga, taiata foarte subtire, apoi se adauga si felia de cascaval. Si aceasta trebuie sa fie foarte subtire. Se ruleaza, iar la capete se prinde cu cateva scobitori pentru a nu se desface in timpul procesului tehnologic. La fel procedati si cu restul ingredientelor. Amestecati pesmetul cu faina intr-o farfurie, iar in alta bateti ouale. Luati fiecare gordon bleu, format si dati-l inainte prin ou, apoi prin amestecul de pesmet. Procedati asa de 2 ori. Apoi il puneti la prajit in ulei incins. Este gata cand pesmetul incepe sa se caramelizeze.
Sugestie de servire: se pot aseza pe un platou, cu cateva felii de salata verde si se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure cu sos alb.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel

8 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri. Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici. Acestea

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Irina, ma bucur ca ti-a placut. :) Merci, Mariana!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Foarte apetisant! Ai votul meu!

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Multumesc!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Delicios. Tentant de tot.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

33 voturi

Ingrediente

  • - 2 bucati piept de pui dezosat
  • - 10-15 felii de sunca de Praga
  • - 10-15 felii de cascaval
  • - 250 gr pesmet
  • - 100 gr faina
  • - 2-3 oua
  • - condimente pt carne de pui
  • sare
  • - cateva scobitori
  • - cateva foi de salata verde pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Irina, ma bucur ca ti-a placut. :) Merci, Mariana!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulou Brasovean 1 portie