Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ea se aduga o felie de sunca de Praga, taiata foarte subtire, apoi se adauga si felia de cascaval. Si aceasta trebuie sa fie foarte subtire. Se ruleaza, iar la capete se prinde cu cateva scobitori pentru a nu se desface in timpul procesului tehnologic. La fel procedati si cu restul ingredientelor. Amestecati pesmetul cu faina intr-o farfurie, iar in alta bateti ouale. Luati fiecare gordon bleu, format si dati-l inainte prin ou, apoi prin amestecul de pesmet. Procedati asa de 2 ori. Apoi il puneti la prajit in ulei incins. Este gata cand pesmetul incepe sa se caramelizeze.
Sugestie de servire: se pot aseza pe un platou, cu cateva felii de salata verde si se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure cu sos alb.
Pofta mare!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii