Se amesteca faina,migdalele,alunele si zaharul intr-un castron.Se adauga untul,laptele,oul si galbenusul,se amesteca pana se obtine un aluat uniform,apoi se acopera si se lasa la rece 60min.
Se incalzeste cuptorul la 190C.Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se fac snururi groase de un deget.Acestea se taie in bucatele groase de 3-4cm,din care se fac apoi cornuletele.
Se tapeteaza o tava cu hartie cerata,se aseaza cornuletele si se coc cca.15min.
Se topeste ciocolata in bain-marie,se scufunda cornuletele cu partea superioara in ciocolata si se presara cu migdale macinate.Se lasa sa se raceasca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii