Se amesteca faina,migdalele,alunele si zaharul intr-un castron.Se adauga untul,laptele,oul si galbenusul,se amesteca pana se obtine un aluat uniform,apoi se acopera si se lasa la rece 60min.
Se incalzeste cuptorul la 190C.Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se fac snururi groase de un deget.Acestea se taie in bucatele groase de 3-4cm,din care se fac apoi cornuletele.
Se tapeteaza o tava cu hartie cerata,se aseaza cornuletele si se coc cca.15min.
Se topeste ciocolata in bain-marie,se scufunda cornuletele cu partea superioara in ciocolata si se presara cu migdale macinate.Se lasa sa se raceasca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii