autor:

Carmen Dumitrescu

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Cornulete fragede

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
0.900 g smantana, 6 linguri mari untura, 2 oua, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele sa iasa o coca buna. Coca se imparte in bucati mai mici.Se intinde foaie care se taie in patratele potrivite.In fiecare patrat se pune o bucatica de rahat si se fac cornulete.Se pot umple si cu marmelada sau gem.
Se coc la 180 de grade pana se rumenesc,cam 30 min.Se dau prin zahar pudra. Sunt foarte bune,usor de facut, se pastreaza fragede.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede cu untura

Cornulete fragede cu untura

Aluatul: Smantana si untura (de la temperatura camerei) le omogenizam. Adaugam praful de copt,

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Mixam untura cu zaharul, apoi adaugam smantana. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi praful de

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 0.900 g smantana
  • 6 linguri mari untura
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Briose cu mere acrisoare