Se amesteca ingredientele sa iasa o coca buna. Coca se imparte in bucati mai mici.Se intinde foaie care se taie in patratele potrivite.In fiecare patrat se pune o bucatica de rahat si se fac cornulete.Se pot umple si cu marmelada sau gem.
Se coc la 180 de grade pana se rumenesc,cam 30 min.Se dau prin zahar pudra. Sunt foarte bune,usor de facut, se pastreaza fragede.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii