autor:

Carmen Dumitrescu

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Cornulete fragede

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
0.900 g smantana, 6 linguri mari untura, 2 oua, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele sa iasa o coca buna. Coca se imparte in bucati mai mici.Se intinde foaie care se taie in patratele potrivite.In fiecare patrat se pune o bucatica de rahat si se fac cornulete.Se pot umple si cu marmelada sau gem.
Se coc la 180 de grade pana se rumenesc,cam 30 min.Se dau prin zahar pudra. Sunt foarte bune,usor de facut, se pastreaza fragede.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

59 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Intr-un bol adaugam faina, zaharul, coaja de portocale le amestecam dupa care facem o gaura in mijloc.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 0.900 g smantana
  • 6 linguri mari untura
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi si crema de caise