Cosulete surpriza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Cosulete surpriza

Ingrediente

  • 3 foi de phyllo
  • 50g unt
  • 15g miere

Mod de preparare

Se topeste untul cu miere.Se intinde prima foaie de Phyllo, se badijoneaza cu amestecul de unt si miere,se pune a doua foaie,se badijoneaza si se pune a treia foaie si restul de unt si miere.Se taie in 24 de patratele si se aseaza intr-o tava de mini muffin.Se coc 5 minute.

Se umplu cu dulceata de cirese amare, inghetata de vanilie si se orneaza cu fructe.

Variantele de umplere sunt infinite depinde de imaginatia fiecaruia.

Un desert lejer,elegant,rapid si usor de realizat(la indemana oricui).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise