Se topeste untul cu miere.Se intinde prima foaie de Phyllo, se badijoneaza cu amestecul de unt si miere,se pune a doua foaie,se badijoneaza si se pune a treia foaie si restul de unt si miere.Se taie in 24 de patratele si se aseaza intr-o tava de mini muffin.Se coc 5 minute.
Se umplu cu dulceata de cirese amare, inghetata de vanilie si se orneaza cu fructe.
Variantele de umplere sunt infinite depinde de imaginatia fiecaruia.
Un desert lejer,elegant,rapid si usor de realizat(la indemana oricui).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii