Cosulete umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cosulete umplute

Ingrediente

  • 130 g spaghete
  • 4 felii sunca de pui
  • 3 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 1 ceapa verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam cascaval ras si omogenizam. Tocata ceapa verde in rondele marunte. Sunca de pui trebuie taiata in bucatele potrivite. Punem o lingurita de ulei intr-o tigaie si o lasam sa se incinga putina. Adaugam ceapa si sunca. Le calim putin. Adaugam amestecul de oua. Amestecam usor la foc potrivit pana se omogenizeaza. Asezam spaghete cu o furculita intr-o tava pentru briose. Formam in mijloc o gaurica in care asezam compozitia de oua. Adaugam cate o lingura de compozitie in fiecare forma.Presaram putin cascaval deasupra cosuletelor. Le introducem in cuptorul preincalzit, si le lasam la temperatura medie pana capata o crusta aurie la suprafata. Sunt delicioase!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor